Hirdetés

Emoji-gombot rakott a legújabb billentyűzeteire a Microsoft



|

Kell vagy sem, a trendek miatt a Microsoft elérkezettnek látta az időt arra, hogy külön emoji-gombot rakjon a billentyűzeteire.

Hirdetés

A Microsoft a hivatalos áruházának kínálatába két új billentyűzetet is felvett. Mindkettőn külön gomb van az Office 365-höz és a Windows 10 emojis menüjéhez. Bár ez utóbbi nagy túlzásnak tűnhet, a Microsoft valószínűleg elérkezettnek látta az időt, hogy kövesse a trendeket és az emojiőrületet. 

Hirdetés

Az utóbbi dedikált gombnak hála többé nem kell billentyűkombinációkkal bajlódni a menü eléréséhez. A gombra értelemszerűen egy vigyorgó arcot raktak, a másik új billentyűre pedig az Office 365 logóját helyezték. 

A Microsoft Ergonomic Keyboard vezetékes megoldás 59,99 dollárért, a Microsoft Bluetooth Keyboard vezeték nélküli, 49,99 dollárért. Dizájnban sok újdonság egyébként nincs, az ergonomikus modell ketté van osztva, az új gombok a jobb alsó sarokba kerültek. 

A Bluetooth-os változat kisebb és laposabb, az új gombok szintén a jobb alsó sarokba kerültek, a Windows-gomb és a jobb gombos menü helyére. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.