Hirdetés

Emojiforradalmat hirdet az Android O



|

A Google teljesen átalakítja az emojikat az Android O rendszerben.

Hirdetés

Sok az újdonság az Android O-ban, és az operációs rendszer az emojik terén is forradalmat hoz. Ami azt illeti, a Google minden egyes emojit lecserélt

Hirdetés

Az Emojipedia szerint az Android O miatt a szakemberek mindegyik emojit áttervezték, innentől kezdve új dizájn alapján készülnek az emotikonok a robotos rendszerű okostelefonokra. 

A legnagyobb különbséget az jelenti, hogy nincsenek többé blobok (vagyis pacák), a jellegzetes karakterek eltűnnek. 

Az új emojik kerek arcokra építenek, egységesebb színvilággal, rajzfilmesebb külsővel. Az Android O ráadásul az Emoji 5.0 elemeit is tartalmazza, ami további új emojikat jelent. 

Miközben a Google döntése néhány fanatikus számára csalódást okoz, valószínűleg mindenki hamar hozzászokik majd az új dizájnhoz. Várhatóan 1-2 éven belül újabb nagy frissítéssel számolhatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.