Hirdetés

EMUI 8-ra frissülnek a Honor okostelefonok



|

A Honor 9 és a Honor 8 Pro készülékekre elvileg már elindult a frissítés, de két további modellre is jön az új kezelőfelület.

Hirdetés

A Honor megerősítette, hogy több okostelefonjára is érkezik az új EMUI 8 kezelőfelület. Elméletileg az új felület az Android Oreo rendszerrel együtt érkezik, de lesznek olyan Honor készülékek, amelyek csak az EMUI 8-at kapják meg, Oreo nélkül. 

Hirdetés

Bár a Honor 8 elvileg nem kap Oreót, az aktuális Android a Honor tervei szerint nyolc eszközre is megérkezik. Az EMUI 8 startját a Honor franciaországi leányvállalata megerősítette

Ezek alapján a Honor 9-re és a Honor 8 Pro modellre már elindult a frissítés. Az idei második negyedévben várható a Honor 7X és a Honor 8 készülékekre is, bár az továbbra sem tiszta, hogy az utóbbi Oreót is kap-e. A legutóbbi hivatalos állásfoglalás szerint nem. 

Bár a bejelentés a Honor francia leányvállalatától származik, szinte biztosra vehetjük, hogy rövid időn belül egész Európába eljutnak a frissítések. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.