Hirdetés

Ennek a Windows tippnek az illusztrációja minden Barátok közt-rajongó szívét megdobogtatja



|

Egy közismert tech híroldalon támadt fel a néhány éve világhírűvé vált Vili bácsis mém.

Hirdetés

A virágzó mémkultúra már kitermelt egy magyar szupersztárt Arató András, vagyis a hamarosan NFT-ként is visszaköszönő Hide the Pain Harold képében, néhány éve azonban úgy tűnt, hogy egy druszája, a Barátok közt Vili bácsijaként ismert Várkonyi András is hasonló karriert futhat be.

A 72 éves színész fotóit még 2018-ban használták fel egy képhez, amely az egymás mellett elhaladó mozdonyvezetőkkel viccelődött, a mém pedig akkorát ment, hogy idővel Ellen DeGeneres világhírű talkshowjának Instagramján is felbukkant. A Vili bácsi-láz sajnos még így sem bizonyult maradandónak, az internet néhány hónap után dobta a poént,  ám most feltámadt a mém.

Hirdetés

Az integető Várkonyi András ezúttal a nemzetközileg is ismert amerikai tech híroldalon, a Neowinen köszönti az olvasókat, ahol egy Windows 11-es tippet illusztráltak vele. Maga a cikk arról szól, hogy miként lehet letörölni az operációs rendszer 22H2-es frissítését, de nekünk most kivételesen a borítókép az érdekes, melyről az összetéveszthetetlen, kedélyes arc mosolyog ránk.

A cikk szerzője Taras Buria, aki a Twitter-profilja szerint Ukrajnában él, így akár még az is megeshet, hogy személyes élményei is vannak a közel 23 éven és 10 456 epizódon át futó Barátok közt kapcsán. Akárhogy is legyen, a PC World szerkesztőségben mindenképp okozott néhány derűs pillanatot, ha ő választotta a borítóképet.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.