Hirdetés

Ennél pengébb gamerszéket ma már nem látsz



|

Szokatlan kellékkel, egy katanával egészítette ki limitált példányszámú gamerszékét a Lenovo.

Hirdetés

Egyre többen használnak különleges gamerszékeket játék közben, amelyekben először is hosszú órákig lehet kényelmesen csücsülni, másfelől pedig egy stílusosabb példány sokat dobhat saját játékállomásunk megjelenésén is. Számos gyártó szakosodott az ilyen bútordarabok összerakására, de termékeik jellemzően leragadnak a hétköznapi megoldásoknál.

Hirdetés

Ezzel szemben a Lenovo bemutatott egy olyan gamerszéket, amely megjelenését tekintve hasonlít ugyan a  hagyományosabb társaihoz, csak épp került rá egy méretes katana. Ez egyébként már egy létező szék átalakított változata, a színes dizájnt a Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba című anime inspirálta, és a kard is tulajdonképpen ezen alkotás miatt került rá.

Természetesen a fegyver csak egy replika, amit sajnos ki sem lehet húzni a hüvelyből, így az esetlegesen az életünkre törő nindzsák elleni védekezésre sem alkalmas. Cserébe viszont remek zavaró tényező lehet játék közben.

Kár, hogy a Lenovo nem tervezi forgalomba hozni a különleges széket, ehelyett egy nyereményjáték során ajándékoz majd meg öt szerencsést egy-egy példánnyal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.