Hirdetés

Ennyi lehet az ára a Nokia 9 csúcskészüléknek



|

Csak a harmadik negyedév végén futhat be a 749 eurós Nokia 9 zászlóshajó.

Hirdetés

Bár a következő hetekben elvileg végre debütál a HMD Global első három Nokia okostelefonja, a legtöbb embert mégis az a modell érdekli, amit eddig be sem mutattak. 

Hirdetés

Jelenleg ugyanis a Nokiának semmilyen okostelefonja nincs, amivel a csúcskategóriában versenyezhetne. Az LG, a Samsung és az HTC már mind mutattak ilyet idén. 

A HMD Global azt tervezi, hogy hamarosan előáll egy készülékkel, ami a Samsung Galaxy S8, az LG G6 és az HTC U Ultra riválisa lesz. Erre állítólag július végén vagy augusztus elején kerülhet sor, míg a megjelenésre legkorábban a harmadik negyedév végén. 

A Nokia 9 néven érkező zászlóshajó vételára régiónként eltér majd, de egyelőre úgy néz ki, hogy Európában 749 euróba, Amerikában 699 dollárba kerül majd. 

Miért kell ilyen sokat várni a Nokia 9-re? Itt is az a gond, hogy a Qualcomm Snapdragon 835-ös chipből nem áll rendelkezésre elég. 

A Nokia 9 mellett a HMD Global további 6-7 új okostelefont is piacra dobna még az idei évben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.