Hirdetés

Ennyibe kerül a Huawei Mate 10 Lite



|

Kiderült, hogy Európában pontosan mikor és mennyiért lesz vihető a következő zászlóshajó "jóárasított" verziója.

Hirdetés

Néhány nap, és bemutatkozik a Huawei Mate 10, ami nem jön egyedül: több eltérő verzió is lesz az új zászlóshajóból, például egy "jóárasított" modell. 

Hirdetés

Ez lesz a Mate 10 Lite, amely a középkategóriában indul, alaposan megnyirbált tudással. Bár alapvetően jó hardverezettséggel bír majd, és megtartja a 18:9-es kijelzőt, valamint a RAM-mennyiséget, más téren kevesebbet kínál. 

Akkuból például 4000 mAh-s energiaforrás helyett csak egy 3340 mAh-s megoldást ad, a Kirin 970-es SoC-t pedig Kirin 659-re cseréli a Huawei. 

Október 16-án mindhárom Mate 10 bemutatkozik, aki azonban olcsóbb készüléket szeretne, az már most biztosra veheti, hogy a Mate 10 Lite Európában november elejétől, 349 euróért lesz hazavihető. 

Erről egy holland kereskedő, a Belsimpel árulkodott az online áruházában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.