Hirdetés

Ennyibe kerül a Samsung Galaxy Note 10 és a Galaxy Note 10+



|

A vártnál olcsóbb lesz a kisebbik modell, de igazából így is méregdrágának számítanak majd az új csúcsmobilok.

Hirdetés

Nem túl meglepő módon a Samsung Galaxy Note 10 és Galaxy Note 10+ okostelefonok bemutatója előtti napok alatt gombamód megszaporodtak a szivárgások, és ami azt illeti, immáron az újdonságok vételárai is kiderültek. 

Hirdetés

Minden egyes friss szivárgás megerősíti az elmúlt hetek és hónapok pletykáit, legyen szó a hardverről vagy éppen most az eszközök vételárairól. Ishan Agarwal forrásainak hála gyakorlatilag biztosra vehetjük az egyes modellek vételárait. 

A belépőszintű Galaxy Note 10 ennek megfelelően 949 euróba kerül majd, ami igazából 50 euróval kevesebb a vártnál. Ezért cserébe 256 GB lesz a minimum tárhely. A Galaxy Note 10+ alapára 1099 euró lesz a 256 GB-os modellért, 1199 euró az 512 GB-os modellért. Az EU tagországaiban az árazás nem lesz egységes, így apróbb eltérések adódnak majd az árcédulákra írt összegekben. 

Bár ezek a vételárak továbbra is az egekben vannak, az elmúlt évek tapasztalatai alapján fél-egy év alatt óriásit zuhannak, tehát idővel valószínűleg kedvezőbb áron is hozzá lehet majd jutni a Galaxy Note 10-ekhez, ha valaki kivár a vásárlással. További jó hír, hogy a Samsung a jelek szerint már a belépőmodellnél is 256 GB tárhelyet használ. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.