Hirdetés

Ennyibe kerül itthon az Apple One



|

Értelemszerűen az Apple One is egy olyan szolgáltatáscsomag, amelynek azok érkezik majd igazán az előnyét, akik mindegyik elemét használják.

Hirdetés

Régóta pletykálták már, hogy az Apple idén ősszel elindítja az Apple One szolgáltatáscsomagját, amelynek a lényege az lesz, hogy aki az Apple minden szolgáltatását használja, az egy keveset spórolhat majd. Az Apple pedig így könnyebben ráveheti a felhasználókat arra, hogy a többi szolgáltatását is használják. Tegnap be is mutatkozott az idén ősszel startoló Apple One csomagajánlat, amiben benne van az Apple Music, az Apple TV+, Az Apple Arcade és az iCloud. 

Hirdetés

Hazánkban az egyéni és a családi csomag lesz elérhető a három változatból (a harmadik Premier 2 TB tárhelyet, Apple News és Fitness+ szolgáltatást adna). Ezek havi 3350 és 4450 forintba kerülnek. 

A két csomag közötti különbség alapvetően az, hogy az iCloud 50 vagy 200 GB tárhelyet kínál (külön további tárhely vásárolható), valamint az, hogy a családi csomagot öt további családtagnak is meg lehet osztani, így ha többen használnák ezeket a szolgáltatásokat, akkor jobban megéri ez a csomag. Mennyit spórolhat valaki az Apple One segítségével? A legjobb esetben, tételenként számolva 2219/2519 forintot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.