Hirdetés

Ennyibe kerül majd a Samsung Galaxy Note 9



|

Úgy tűnik, hogy a bemutató előtt már a vételára is kiszivárgott az új zászlóshajónak.

Hirdetés

A második félév legjobban várt csúcskészülékeinek egyike a Samsung Galaxy Note 9, amelyről mostanra rengeteg minden kiszivárgott. Az augusztus 9-ig hátralévő időben persze még több fotóra, élőképre és részletre számíthatunk. Sokan kíváncsiak persze arra is, hogy vajon mennyibe kerül majd? 

Hirdetés

Az okostelefonok gyártói az utóbbi időkben a csillagos ég felé kezdték el emelni a prémium termékeik vételárát, és egyre többen aggódnak, hogy az új zászlóshajók ára tartósan 1000 euró fölött marad. 

A lengyelországi Samsungtól érdekes információk szivárogtak ki. A Samsung állítólag már rég szervezi a találkozókat, képzéseket, hogy minden készen álljon a forgalmazás kezdetére. A lengyel Spider's Web blog személyesen ismer valakit, aki az egyik ilyen találkozón részt vett. Az illető már a Galaxy Note 9 árát is tudja

A Samsung új zászlóshajójának alapverziójába ezek alapján 6 GB RAM és 128 GB tárhely kerül, mindezért pedig 990 eurót kell majd fizetni. Ez összhangban van a szakértők jóslataival, akik szerint a Samsung megtartja a magas árazást, de nem kockáztat az 1000 euró fölötti összegekkel. 

A jól informált szivárogtató megerősítette továbbá, hogy az S Toll Bluetooth-képes lesz, illetve, hogy az EU-ban fekete, kék és lila színekre számíthatunk. A készülék augusztus 24-én kerül a boltokba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.