Hirdetés

Ennyibe kerülhet a Samsung Galaxy S10



|

A hírek szerint február 20-án debütálnak a Samsung következő zászlóshajói, és már a vételárak is kiderültek.

Hirdetés

Mostanra szinte minden kiderült a Samsung Galaxy S10-es zászlóshajóiról. Biztosra persze kár lenne bármit is venni ilyenkor még, de a szivárgások eléggé egyértelműek. Aki esetleg lemaradt ezekről, az itt nézheti meg az elvileg 6-kamerás Galaxy S10+ csúcsmodellt (egyes források szerint a hátlapra nem 4, csak 3 szenzor kerül), itt a normál Galaxy S10-et, itt pedig a várhatóan népszerűségi rekorder Galaxy S10 Lite-ot. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy az Exynos 9820 is elsöpörheti a mezőnyt

Hirdetés

A Gizmodo UK jelentéséből nemrég pedig kiderültek a hiányzó részletek is: a megjelenési dátumok és az árak. 

Úgy néz ki, hogy az új csúcsmobilok ezúttal is a barcelonai MWC előtt debütálnak, az idei első Unpacked rendezvényre február 20-án számíthatunk. Az előrendelések azonnal elindulnak, míg a tényleges forgalmazás március 8-án kezdődik majd. 

Az 5,8 hüvelykes Galaxy S10 Lite vételára 669 angol font lesz, ezért 128 GB tárhely jár. A 6,1 hüvelykes Galaxy S10 799 angol fontba kerül majd 128 GB tárhellyel, 512 GB-tal pedig 999 fontba. 

A Galaxy S10+ vételára 899 font lesz, 128 GB tárhellyel. 1099 fontért már 512 GB tárhely jár, 1399 fontért pedig 1 TB. Készül továbbá egy még drágább, 6,7 hüvelykes speciális verzió is. A jelentés pedig megerősítette az ultrahangos, kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó érkezését, más készülékek vezeték nélküli töltését és egyelőre az 5G hiányát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.