Hirdetés

Ennyibe kerülhet az LG V30



|

Egy román és egy svájci weboldal is árulkodott, a jelek szerint kiderült az LG V30 ára.

Hirdetés

Az LG az IFA kiállítás alkalmából végre hivatalosan is bemutatta a V30-as zászlóshajóját, amely közel keret nélküli kijelzővel, kiváló dupla kamerával és remek hardverrel igyekszik majd meghódítani a vásárlókat. Sajnos a gyártó nem mellékelt azonban vételárat a készülékhez. 

Hirdetés

Egy twitteres elszólás korábban 749 dolláros kereskedelmi árra utalt, bár ezeket a bejegyzéseket azóta törölték. 

Szerencsére nem kellett sokat várni, és több európai forrás is előállt az LG V30 árával. A jelek szerint Európában szokásos módon magasabb árcédulákra és adókra számíthatunk, a V30 bruttó ára pedig 850-900 euró környékén alakul. 

A román Quickmobile oldalán például 3999,90 lejért tűnt fel az LG V30, míg a svájci digitec.ch honlapján 900 svájci frankért. A Media Markt eközben 900 eurós áron listázta a készüléket. 

Mindezeket figyelembe véve egyre biztosabbnak tűnik, hogy az LG valamivel olcsóbb bruttó árral dobja piacra a V30-at, mint amennyibe a Samsung Galaxy Note 8 kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.