Hirdetés

Ennyibe kerülhetnek a Xiaomi új csúcstelefonjai Európában



|

Ha minden igaz, hamarosan hozzánk is megérkezhet a Xiaomi 12-széria.

Hirdetés

A Xiaomi még decemberben mutatta be a legújabb csúcstelefonjait, a Snapdragon 8 gen 1 chippel hajtott Xiaomi 12-t és a Xiaomi 12 Prót, melyek mellett a Xiaomi 12x jelenti a jóárasított alternatívát a valamivel gyengébb Snapdragon 870 5G processzorával. Az év végi leleplezés azonban csak a kínai piacnak szólt, a globális rajt azóta is várat magára. A holland Android Planet nemrég megszellőztetett értesülései szerint március 15-én kerül sor a bemutatóra, most pedig az európai árak is kiszivároghattak.

A forrás ezúttal a Pricebaba Daily, amely úgy tudja, hogy az alap Xiaomi 12-ért 899 eurót (nettó 343 ezer forintot), az abszolút csúcs Xiaomi 12 Próért pedig 1099 eurót (nettó 419 ezer forintot) kell majd fizetnünk. Az árak mindkét készülék esetében a legkisebb tárhelyű (128/256 GB-os) opciókra vonatkoznak.

Hirdetés

A portál néhány alacsony felbontású rendert is kapott, melyeken állítólag már a telefonok globális kiadásai láthatók, ezek alapján nem lesz változás a kínai variánsok dizájnjához képest:

Ami pedig a trió legolcsóbb tagját, a Xiaomi 12X-et illeti, erről korábban a MySmartPrice írta meg, hogy 600 eurót (nettó 229 ezer forintot) kóstálhat, a jelentés szerint viszont nem biztos, hogy a budget variáns is ott lesz a március 15-i bemutatón.

Mint minden pletyka esetében, most sem szabad készpénznek venni az értesüléseket, de ha valóban márciusban leplezik le a készülékeket, akkor már nem kell sokáig várnunk a hivatalos megerősítésre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.