Hirdetés

Ennyibe kerülnek majd a Samsung Galaxy Note 10 modellek



|

Sajnos nem fordítja meg az elmúlt évek trendjeit az új széria, amelynek legolcsóbb tagja 999 euróért lesz majd vihető.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Note 10 modellek a jelenlegi információk alapján augusztus 23-tól lesznek ténylegesen megvásárolhatóak, renderelt képet pedig mostanában elég sokat láttunk ezekről. A német WinFuture úgy tudja, hogy továbbra is egy kisebb vagyont kell majd elköltenünk, ha egy ilyen készülék vásárlására szánjuk el magunkat. 

Hirdetés

A tippek szerint Nyugat-Európában 999 euróért lehet majd elvinni a legolcsóbb verziót, ami 256 GB tárhelyet kínál majd. Nem kizárt, hogy más régiókban kisebb tárhellyel is lesz belőle. 

A Galaxy Note 10+ a 6,3 hüvelykes képernyőt már 6,7 hüvelykesre cseréli, a vételárat pedig 1149 euróra emeli majd. Ezért cserébe további extrák is járnak majd, például egy ToF szenzor a hátlapon. A tárhely itt is legalább 256 GB-os lesz. 

Elvileg mindkettőből lesz 5G-s verzió is, értelemszerűen még drágábban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.