Hirdetés

Ennyire erős a Galaxy Note 8



|

Felbukkant a Geekbench adatbázisában a Samsung új csúcskészüléke.

Hirdetés

Miközben az új Google Pixeleket és a Huawei Mate 10-et csak késő ősszel várhatjuk, addig az LG V30, a Samsung Galaxy Note 8 és az Apple iPhone 8 hamarosan bemutatkoznak. A Galaxy Note 8 lesz az első, amely egészen pontosan augusztus 23-án mutatja meg magát. 

Hirdetés

Az elmúlt napokban a készülék mindkét változata felbukkant a Geekbench adatbázisában, mérési eredményekkel együtt. Amerikában a Qualcomm Snapdragon 835-ös lapkájával jelenik meg az újdonság, nálunk az Exynos 8895-ös SoC-vel lesz kapható. 

A tesztek során a nyolcmagos processzor 1,69 GHz-es órajelen ketyegett. Az SM-N950F kódjelű készülék 6 GB RAM-ot kapott a Geekbench szerint, és Android 7.1.1-gyel előretelepítve jelenik meg. 

A Galaxy Note 8 1984 pontot szerzett az egymagos teszten, a többmagos mérésen pedig 6116-ot. Ez valamivel alacsonyabb, mint az Exynos 8895-alapú Galaxy S8 májusi 2121 és 7101 pontjai. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.