Hirdetés

Ennyire okos szobabiciklit még nem láttunk



|

A Peloton Bike+ saját képernyővel és egyéb hasznos funkciókkal is rendelkezik.

Hirdetés

Az emberek már nagyon régóta használnak szobabicikliket otthonaikban, viszont ezen a téren sem mindegy, melyik mellett tesszük le a voksunkat, hiszen akadnak olyan változatok, amelyek jóval többet nyújtanak egyszerűbb társaiknál. A Peloton jó néhány évvel ezelőtt kezdett el gyártani különböző, az edzést segítő eszközöket, és nemrég bemutatta vadonatúj, Peloton Bike+ elnevezésű szobabiciklijét, ami különféle hasznos funkciókkal segít hatékonyabbá tenni a testmozgást. 

Hirdetés

Például még egy 23,8 hüvelykes, forgatható, HD felbontású érintőképernyő is helyet kapott rajta, aminek hála pofonegyszerűen válthatunk a biciklizés és a talajon végezhető torna között. A frissített, négy hangszórós hangrendszer pedig még tovább javít az élményen.

A Peloton Bike+ továbbá támogatja a GymKit-et, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a felhasználók könnyedén létesíthetnek kapcsolatot a szobabicikli és egy Apple Watch között, így még pontosabban lehet majd nyomon követni a különböző egészségügyi mutatókat. A kütyü egyébként már megvásárolható, az alábbi videó pedig remek képet ad arról, hogy pontosan mire is képes.

Egyébként az eredeti Peloton Tread futópad már Peloton Tread+ néven érhető el, viszont a tervek szerint a cég jövő év elején piacra dob egy olcsóbb alternatívát, az új Peloton Treadet, ami kisebb szobábkan is kényelmesen elfér majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.