Hirdetés

Mostantól érdekes helyeket is ajánl a Google térképe



|

A For you (Neked) funkció már Magyarországon is megjelent a Google Maps alá, egyetlen koppintásra megkapjuk a kedvenc környékünkről összegereblyézett ajánlásokat.

Hirdetés

A folyamatosan frissített Google Maps már rég nem csak abban próbál segíteni, hogy megkereshetünk rajta helyeket és azokat a módokat, ahogy elnavigálhatunk odáig. Egy csomó kiegészítő készült már hozzá: nemrég a Waze valós idejű forgalmi jelzései kerültek át ide, de bizonyos országokban már azzal is kísérleteznek, hogy kiválasztott helyeknek a térképnézetből közvetlenül küldhetünk üzeneteket. Most ajánlóval bővül a lista.

Hirdetés

Az új menüpontot az app alap nézetében a jobb alsó sarokban találjuk. Ha rábökünk, akkor olyan helyeket sorol fel nekünk, amelyeket érdeklődési körünk és helyadataink szerint érdekesnek találhatunk. Ezt finomhangolhatjuk akkor, ha kedvenc helyeket állítunk be a térképszolgáltatásban (például megadjuk otthoni és munkahelyi címünket, vagy elmentünk offline térképrészleteket).

A For you funkció először csak pár kiválasztott országban működött, amolyan éles teszt jelleggel, de mostantól a Google hivatalos blogja szerint 40 újabb országban használható iOS alatt, és közel 140-ben Androidon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.