Hirdetés

Érdekes lett a Huawei FreeLace vezeték nélküli fülhallgatója



|

A gyors csatlakoztatás és töltés érdekében az okostelefon USB-C portjára lehet rákötni az új FreeLace vezeték nélküli fülhallgatót.

Hirdetés

A Huawei szokás szerint nem csak a legújabb csúcsmobiljait mutatta be a rendezvényén (a P30 és a P30 Pro modelleket), hanem további kiegészítőket is. Megérkeztek például az újabb okosórák, és itt van a FreeLace névre keresztelt vezeték nélküli fülhallgató is. 

Hirdetés

A kínai gyártói legújabb fülhallgatói egy feltöltéssel akár 18 órán át is képesek kihúzni, közepes hangerő mellett. Mindössze 5 perc töltéssel újabb 4 órás zenehallgatást lehet elérni. A készenléti idő elérheti a 12 napot, és a Huawei érdekes csatlakoztatási és töltési módszert talált ki. 

Az akkumulátoros részt elég lecsatlakoztatni, majd közvetlenül rákötni az okostelefon USB-C portjára, és készen is vagyunk. A Huawei HiPair technológia a Plug & Pair és a Plug & Charge műveleteket is támogatja. Ez egy későbbi OTA frissítés keretében válik majd elérhetővé. 

A zavartalan zenehallgatásról és telefonálásról zajcsökkentő technológiák is gondoskodnak. A 28 fokos dőléssel kialakított fülhallgatók szilikon kábelében nikkel-titán merevítés gondoskodik a strapabíróságról. A FreeLace vezeték nélküli fülhallgató több színben is elérhető, 99 euróért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.