Hirdetés

Érdekes megoldás lesz a dupla kijelzős Janus tablet



|

Az androidos táblagép egyik oldalán 9,7 hüvelykes LCD-kijelző van, a másikon azonban 9,7 hüvelykes E Ink megjelenítő.

Hirdetés

Nem is olyan régen bukkant fel a hírekben egy igen különleges táblagép, az Eewrite Epad X, amely az egyik oldalán normál LCD-kijelzőt használt, a másikon azonban E Ink panelt, ami tökéletes lehet olvasáshoz, jegyzeteléshez, szemkímélő használathoz. 

Hirdetés

Az ogadget időközben elárulta, hogy nem Epad X néven jön a tablet, a neve Janus lesz. A Janus táblagép hamarosan előrendelhető, 399 dollárért. Ami igen kedvező, a megjelenésekor ugyanis 699 dolláros listaárral lehet majd számolni. 

A névváltással egyszerre újabb képek és információk is előkerültek az eszközről. Ezek alapján a színes LCD-képernyő 9,7 hüvelykes, 2408 x 1536-os felbontású lesz, míg az E Ink Carta panel 9,7 hüvelykes és 1200 x 825-ös. A Wacom tolla 4096 szintű nyomásérzékenységet támogat, a motorháztető alatt pedig MediaTek MT8176 chip, 2 GB RAM, 32 GB tárhely, microSD-foglalat, 8 megapixeles kamera, 5000 mAh-s akku, GPS, USB-C és sztereó hangszórók találhatóak. Opcionálisan LTE-kapcsolat is van. 

A gombokat tekintve a szokásos vezérlők mellett van egy extra darab is, amivel a két képernyő között lehet váltani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.