Hirdetés

Érdekes trükköket tud az LG V30 kijelzője



|

A nyomásérzékeny kijelző új funkcióit animált kezelőfelület teszi szemléletesebbé.

Hirdetés

Az LG nagyon szeretne labdába rúgni a V30-cal a Samsung Galaxy Note 8 mellett, ezért az új zászlóshajóját számos érdekességgel turbózza fel. Egyes dolgokról maga az LG szivárogtat, de azért a beszállítóktól és az iparági forrásoktól is vannak információk. 

Hirdetés

Kiderült például, hogy míg a Galaxy S8 és a Galaxy S8+ kijelzője csak a home gomb területén nyomásérzékeny, addig a V30 teljes képernyője nyomásérzékeny lesz.

Erről maga az Immersion árulkodott, amely az Apple Force Touch technológiája mögött is áll, és most megállapodott az LG-vel arról, hogy TouchSense rendszert szállít a V30-ba. 

Az érintési visszajelzéseket egyébként az LG úgy teszi még használhatóbbá, hogy a kezelőfelület minden ilyen funkciónál átmenetet és animációt jelenít majd meg. 

A visszajelzés állítólag annyira kifinomult lesz, hogy a kamera kioldógombja már-már egy DSLR gombjára hasonlít majd, a manuális kamerabeállításoknál pedig olyan lesz, mintha tényleg egy tekerőgombot forgatnánk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.