Hirdetés

Érdemes megfogadni a Facebook és az Instagram új üzenetét



|

A hírfolyam legtetején a maszkviselés fontosságára hívja fel a figyelmet a két szolgáltatás.

Hirdetés

Igen, tudjuk, az egész koronavírus egy hoax, amit Bill Gates és a háttérhatalom talált ki azért, hogy a vakcinával majd követő-chipeket ültessenek mindenkibe. És a maszk is hülyeség, meg az egész távolságtartás, és mint tudjuk, csattanós maszlagtól is többen halnak meg, mint... Na jó, elég legyen ebből. Azért választottuk mi is ezt a felütést, mert még mindig nem veszi mindenki komolyan a koronavírust és annak következményeit - bár Magyarországon épp visszaesett a fertőzések száma, világszerte nagyon durva a helyzet, és már a környékünkön is fenyeget a második hullám. Szóval nem árt minden felületen figyelmeztetni, akit csak lehet.

Hirdetés

Pontosan ezért azoknak a szolgáltatásoknak is nagy a felelőssége, amelyek milliárdokat érnek el naponta. A Facebook és a cégcsoporthoz tartozó Instagram felületén ezért a napokban egy külön figyelmeztető üzenet jelenik meg, ráadásul a hírfolyam legtetején, ahol senki sem tévesztheti szem elől.

Az üzenet lényege most épp az, hogy mindenki tehet a vírus terjedésének visszafogásáért azzal, hogy akár az épp érvényes kötelező szintet is meghaladva arcmaszkot visel. Az üzenet végén linket is találunk, amely a Facebook saját Covid-19 információs központjára mutat.

Arról megoszlanak az egészségügyi szervezetek és kutatók véleményei, hogy hogyan, mikor és mennyire durván üthet be a koronavírus második hulláma, de abban minden hiteles forrás egyetért, hogy amíg nincs teljes értékű vakcina a Covid-19 ellen, addig sajnos tényleg nem marad más eszköz, mint a terjedés lassítása, ez pedig továbbra is csak a megfelelő közösségi távolságtartással, higiéniai szabályok betartásával és maszkviseléssel érthető el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.