Hirdetés

Érdemes odafigyelni az új Realme 7 5G mobilra



|

Hivatalosan is bemutatkozott a Realme 5G okostelefon, amely az európai piacra is jön, és alacsony árával, valamint meggyőző adatok erejével száll harcba az amúgy elég telített mezőnyben.

Hirdetés

Az új Realme 7 5G képeit nézegetve joggal támad az az érzésünk, hogy lassan minden androidos mobil teljesen egyforma kívülről. Az Európában is megjelenő, Nagy-Britanniában konkrétan már kapható készülékre ennek ellenére érdemes odafigyelni, mert elég komoly adatokkal dobálózik, kedvező árfekvés mellett. 

Az 5G-képes mobilba 6,5 hüvelykes, 120 Hz-es képfrissítésű, full HD+ felbontású LCD-kijelzőt építettek, alatta a viszonylag új MediaTek Dimensity 800U chip található, 6/8 GB RAM-mal, 128 GB tárhellyel. Az akku hatalmas, 5000 mAh-s, és 30 wattos gyorstöltéssel nulláról 50 százalékra 26 perc alatt jut el. 

Hirdetés

Az ujjlenyomat-olvasó oldalra került, van jackcsatlakozó, microSD-foglalat, sztereó, Dolby Atmos-képes hangszórók. A 48 megapixeles fő és a 8 megapixeles ultraszéles kamera mellé sajnos csak két dísz jutott, egy 2 megapixeles makrókamera és egy 2 megapixeles fekete-fehér érzékelő formájában.

A fúrt szelfikamera 16 megapixeles. A készülék a hónap végétől lesz kapható, és "csak" 279 euróba kerül, ennyiért sokak számára érdekes lehet a fenti specifikációk fényében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.