Hirdetés

Erdős Márton a PC World magazin új főszerkesztője



|

A több mint 25 évre visszatekintő, piacvezető informatikai magazin új főszerkesztője mellé a GameStar korábbi főszerkesztője, Vörös Lóránd is csatlakozott. Molnár József a továbbiakban tanácsadóként segíti a szerkesztőség munkáját.

Hirdetés

2020 májusától Erdős Márton veszi át Molnár Józseftől a Project/029 gondozásában kiadott PC World magazin "papír változatának" főszerkesztői feladatait. Erdős Márton nem ismeretlen a lap olvasói számára, hiszen 2014 szeptembere óta főszerkesztő-helyettesként aktív szerepet vállalt a lap készítésében, így személye garantálja a hiteles és pontos, szakértői tájékoztatás folytonosságát. Az elismert szakember 1998 óta dolgozik a szakmában, emellett mérnök-informatikus végzettsége garantálja a szakmaiságot. Korábban hosszú ideig a Chip magazinnál dolgozott szerkesztőként, tesztlabor- és rovatvezetőként, így több mint 22 éves magazinkészítői tapasztalattal rendelkezik.

"Hatalmas megtiszteltetés, hogy a továbbiakban az én feladatom Magyarország vezető informatikai magazinjának elkészítése. Célom, hogy olvasóink hónapról hónapra a megszokott módon friss, szakmailag helytálló, minden fontos témáról érthetően beszámoló, egyedi és minőségi magazint kapjanak. Ebben nagy segítségemre lesz Vörös Lóránd főszerkesztő-helyettes, továbbá az elismert szaktekintélyeket sem nélkülöző, megszokott szerzőgárda. Terveim között szerepel az online és a print tartalmak további közelítése egymáshoz, PC World Plus prémium szolgáltatásunk erősítése vonzó, exkluzív tartalmakkal és olvasóink még hatékonyabb támogatása" - nyilatkozta Erdős Márton.

Hirdetés

A PC World új főszerkesztő-helyettese a GameStar korábbi főszerkesztője, Vörös Lóránd lesz, így a lap élére jelenleg az egyik legrutinosabb szerkesztőpáros kerül, hatalmas informatikai lapkészítői tapasztalattal. Az online kiadvány eközben változatlan csapattal működik.

Molnár József, a PC World leköszönő főszerkesztője a továbbiakban külső tanácsadóként, szerzőként segíti majd a szerkesztőség munkáját, nagyobb figyelmet szentelve az általa öt évvel ezelőtt indított HelloWorld modern oktatási mozgalomnak, amelyet az Edison Platform beválasztott a száz leginnovatívabb hazai oktatási kezdeményezés közé. "Örömmel mondhatom, hogy jó kezekbe került a magazin. Az új csapatba csupa rutinos újságkészítő került, akik ismerik és azonosulnak a PC World szellemiségével" - mondta Molnár József.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.