Hirdetés

5G-s sebességrekordot döntött az Ericsson



|

4,3 Gbps-os ebességet tudott elérni a svéd vállalat a legutóbbi tesztek során, ez pedig rekordnak számít.

Hirdetés

Az 5G elterjedése folytatódik, bár továbbra sem olyan népszerű, mint a szakértők várták. A szolgáltatók és gyártók azonban mindent elkövetnek, hogy mihamarabb felkeltsék a felhasználók érdeklődését. Ehhez persze minden eddiginél gyorsabb átviteli sebességek is kellenek. A korábbi rekorder a Huawei volt, 2,92 Gbps-os sebességgel, az Ericsson mérnökei azonban rálicitáltak a kínai riválisra. 

Hirdetés

Az Ericsson sikeresen megdöntötte az eddigi rekordot, és 4,3 Gbps-os átviteli sebességet ért el, ezzel pedig a leggyorsabb 5G-s tempót diktálta. Az Ericsson Radio System Street Macro 6701 midenzt OTA módon, 5G-s okostelefonnal hozta, amiben a Qualcomm Snapdragon X55 5G Modem-RF rendszere dolgozott. 

Állítólag nem csak tesztkörnyezetben lesz biztosított ez az élmény, ugyanis a kereskedelmi megoldás hálózati és terminálbeli támogatást is kínál, mindez pedig még idén elérhető lesz az 5G-s fogyasztók számára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.