Hirdetés

Érkezik a 3G-s Nokia 3310



|

Egy európai szolgáltató megerősítette, hogy szeptember végén vagy október elején jön a 3G-s kiadás.

Hirdetés

Több jelentés is volt már azzal kapcsolatban, hogy az új Nokia 3310-nek lesz majd egy 3G-s verziója. A mobiltelefon eredetileg még az idei MWC-n mutatkozott be, azonban hivatalosan senki sem erősítette meg, hogy a HMD tényleg akar 3G-s változatot. 

Hirdetés

Egy ír szolgáltató ezt most megtette, és azt is elárulta, hogy a 3G-s Nokia 3310 még az idén befut. Ami azt illeti, a Three Ireland kínálatában szeptember végén vagy október elején jelenik majd meg az újdonság. Az ára egyelőre ismeretlen. 

A múlt hónapban a Nokia 3310 3G-s verziója TA-1036 modellszámmal az FCC adatbázisában is felbukkant. 

A jelenlegi modell nem támogatja a 3G-t, emiatt aztán sokan le is mondtak a butatelefonról. A HMD Global feltehetően azonban nem véletlenül hagyta ki az eredeti verzióból: 3G-vel drágább lett volna. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.