Hirdetés

Érkezik a boltokba az összehajtható Huawei Mate X



|

A következő hónapban már kapható lesz az összehajtható Huawei mobil, de egyelőre csak Kínában.

Hirdetés

Mivel Kínában óriási népszerűségnek és támogatásnak örvend a Huawei, valamint a Google-szolgáltatásokat sem hiányolják annyira a helyiek, ezért nem túl meglepő, hogy immáron a Mate 30 5G és a Mate 30 Pro 5G is elérhetővé váltak az országban. A jövő hónapban pedig már a Huawei Mate X is megvásárolható lesz

Hirdetés

A szélesebb körben elérhető Samsung Galaxy Foldra alternatívát jelentő készülék nem tudni, hogy mennyire lesz strapabíró, de sokak szerint elegánsabb a Huawei megoldása. 

Kínában november 15-től vihető, 2400 dollárnak megfelelő összegért. Ennyiért már 5G-támogatás is lesz. A Google-szolgáltatások erről a modellről is hiányoznak, és bár kereslet lenne nyugaton is a készülék iránt, annak bizonytalan a megjelenése. A Huawei hivatalosan továbbra is csak fontolgatja a globális megjelenést. 

A jövő év elején pedig úgy néz ki, hogy jön a Mate Xs is, amelybe már Kirin 990-es lapka, 4500 mAh-s akku, 8 GB RAM, 512 GB tárhely és Balong 5000 5G-s modem kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.