Hirdetés

Érkezik a Facebook nagy újítása



|

Hamarosan mindenki számára elérhető az új funkció, ami megmondja, hogy mennyi időt töltöttünk el az appon belül.

Hirdetés

Több mint három hónapja már, hogy a Facebook megígérte: elhoz egy új funkciót az appjába, ami lehetővé teszi, hogy megnézzük, mennyi időt töltünk el az appon belül. Szerencsére nem kell tovább várnunk, ugyanis a Facebook végre elérhetővé teszi a nagy újdonságát, globálisan. 

Hirdetés

A funkció azért épül be a Facebookba, hogy segítsen megküzdeni a függőséggel, illetve jobban kezelhetővé tegye a felhasználók közösségi életét. Az újítás megmutatja, hogy mennyi időt töltöttünk az elmúlt egy hét minden egyes napján böngészéssel a Facebook appon belül, illetve átlagos értéket is számol. 

Szerencsére ennél azért többre is képes az újítás. Lehetővé teszi például, hogy napi korlátokat állítsunk be, illetve hivatkozásokat is kínál az értesítések, a hírfolyam és az ismerősnek jelölések beállításaihoz. Amint elérjük a napi limitet, értesítések jelennek meg, hogy hagyjuk abba a Facebook használatát. 

A funkció a beállítások Settings & Privacy menüpontjában érhető el, és mivel több hullámban érkezik, elképzelhető, hogy van, akinek még várnia kell rá. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.