Hirdetés

Érkezik a Gmail app sötét módja



|

Nagyon sokan várták már, hogy az androidos Gmail appot is használhassák sötét témával.

Hirdetés

Gyakorlatilag minden hétre jut pár hír arra vonatkozóan, hogy mikor melyik népszerű app kap sötét módot. Ez nem véletlen, hiszen ez az egyik nagy trend idén. A sötét módnak hála kevésbé égnek ki a szemeink, illetve az OLED-kijelzős mobilok üzemideje is emelkedhet kicsit a fekete képpontok lekapcsolása révén. 

Hirdetés

Azt egy ideje már tudtuk, hogy sötét móddal frissít a Google Gmail alkalmazása, azt viszont nem, hogy mikor indulnak el a frissítések. Állítólag az Android 10 és az iOS 11, 12 és 13 rendszerekre már elindította az óriás, ugyanakkor két hétbe is beletelik, mire mindenki megkapja az újítást. 

A Pixel mobilokon elméletileg a Gmail automatikusan elsötétül, ha a készüléket akkumulátorkímélő módba kapcsolja a felhasználó, valamint akkor is, ha a rendszerszintű sötét módot használja.

Aki kizárólag a Gmailt szeretné sötét témával használni, annak az app beállításaiban kell körbenéznie. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.