Hirdetés

Érkezik a Google Fotók egyik kiváló új trükkje



|

Van, akinél már működik a Google Fotók egyik igen látványos újítása.

Hirdetés

A Google az idei fejlesztői konferenciáján mutatta be a Google Fotók legfrissebb, mesterséges intelligenciára alapozó újdonságait. Ezek egyike a Color Pop funkció, amely a jelek szerint egyes felhasználóknál már aktív. 

Hirdetés

A Color Pop automatikusan képes kiemelni valakit vagy valamit a háttérből, úgy, hogy a lényeget színesen mutatja, a hátteret viszont fekete-fehérre színezi. Mindennek hála a fotó tárgya kiemelkedik a képből. 

Ahhoz, hogy a Color Pop funkció működjön, a fotó tárgyát könnyen kell, hogy azonosíthassák a Google szerverei. Amennyiben egy kép megfelel ennek a követelménynek, akkor a 3.20-as verziótól kezdődően az Asszisztens fülön jelenik meg a kártya, amelyen az effekt már látható. A Redditen egy felhasználó meg is osztotta az első ilyen képét, amit egyébként egy Pixel 2-vel, Android P béta alatt készített. 

Egyelőre a Color Pop funkciót nem lehet manuális szerkesztéssel használni, de ez az idő múlásával változhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.