Hirdetés

Érkezik a képernyőmegosztás a Facebook Messengerbe



|

Új funkcióval frissül a Facebook Messenger üzenetküldője: már együtt is lehet böngészni a közösségi médiát a chatplatformon.

Hirdetés

Egyre csak érkeznek az új funkciók a Facebook chatplatformjára, a Messengerbe. Ezúttal az androidos és az iOS-es eszközön a képernyőmegosztás válik lehetségessé az üzenetküldő appon belül. Az app mostani frissítése értelemszerűen azt a célt szolgálja, hogy a Facebook versenyképesebb legyen a videochat piacán uralkodó cégekkel szemben, illetve, hogy többen válasszák a távmunka és közösségi távolságtartás korszakában. 

Hirdetés

A Messenger képernyőmegosztás funkciója lehetővé teszi a fotók közötti görgetést, a közösségi média együttes böngészését másokkal vagy éppen a közös online vásárlást a haverokkal. Legalábbis azt reméli a Facebook, hogy erre mindre használják majd a funkciót az emberek. 

A Messenger Rooms csoportos videochat funkció után most a platformon akár 16 embernek lehet majd továbbosztani a képernyő tartalmát egyidejűleg. Rövidesen pedig a Messenger Rooms maximum korlátját, az 50 főt is elérik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.