Hirdetés

Érkezik a Nokia 9.3 PureView csúcsmobil



|

A jelentések szerint novemberben jön a HMD Global legújabb csúcskészüléke, a Nokia 9.3 PureView - amit a Nokia 7.3 5G kísérhet.

Hirdetés

A HMD Global nemrég új korszakot ígért a Nokia történetében, és könnyen lehet, hogy ezt egy új csúcsmobillal indítanák el. Az egyetlen felsőkategóriás készüléke a Nokia 9 PureView volt a HMD Global vezetése óta a márkának, az pedig elég régen volt, így a sok késés és halasztás után éppen itt az ideje, hogy megmutassa a gyártó, mire is jutott. A legutóbbi hírek alapján a Nokia 9.3 PureView már novemberben bemutatkozik. A rendezvényt még tervezik, dátum még nincs, és a készülék sorozatgyártása is csak a jövő hónapban indulhat, mert most véglegesítenek mindent. 

Hirdetés

A Nokia 9.3 PureView így az iPhone 12, a Pixel 5, az Xperia 5 II, a OnePlus 8T mobilokkal szemben versenyez majd, és igen késve érkezik, eredetileg ugyanis 2019 nyarán akarták kiadni. Azóta minden Nokia mobil késik, a Nokia 8.3 5G például 6 hónapot csúszott. 

A Nokia 9.3 PureView állítólag Snapdragon 865 chipet kap, és képes lesz 8K-s videókat is felvenni. A készüléket a Nokia 7.3 5G kíséri majd, ez a középkategóriában indul, és jöhet a Nokia 6.3 is, ha időben elkészül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.