Hirdetés

Érkezik a Samsung bankkártyája



|

Az amerikai SoFi céggel közös pénzügyi szolgáltatást indít a Samsung, amihez önálló bankkártya is tartozik.

Hirdetés

Azt már tudni lehetett egy ideje, hogy az Apple után a Samsung is akar saját bankkártyát, de konkrétumok eddig nem voltak - eddig. A Samsung és SoFi szolgáltatásához egy valódi, önálló bankkártya is tartozik, erre pedig vásárlási visszatérítés is jár majd.

Hirdetés

A Samsung Money by SoFi a Samsung Pay mobilfizetési platform része lesz, fizikai és virtuális kártya egyaránt jár hozzá. Az előbbi NFC-n keresztül aktiválható, kártyaszám és CCV kód ezen sem lesz, ahogy az Apple Cardnál már láttuk. 

A vásárlókat a Samsung Rewards programmal csábítanák, itt a vásárlások után pontok járnak, amik levásárolhatóak. Emellett a megtakarítások után is magasabb kamat jár majd az átlagnál. Egyelőre csak Amerikában lesz mindez elérhető, valamikor idén nyáron indul a szolgáltatás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.