Hirdetés

Érkezik a Samsung Galaxy Tab S7 olcsóbb változata?



|

Nagyon is elképzelhetőnek tűnik, hogy újabb, megfizethetőbb variánst kap a Samsung tabletje.

Hirdetés

Tavaly nyáron debütált a Samsung Galaxy Tab S7 és S7+, amelyek kifejezetten jó táblagépeknek bizonyultak, de jó eséllyel idén még frissebb modellel áll elő a dél-koreai vállalat, ami nem sokkal ugyan, de várhatóan ütősebb élményt kínál majd. Ám nem olyan régen felröppent egy pletyka, miszerint a gyártó egy újabb verziót is piacra dob majd az S7-ből, ami némileg alacsonyabb árkategóriába tartozik majd.

A benchmarkokkal foglalkozó Geekbench oldalán megjelent egy SM-T736B modellszámú eszköz, ami bizony eléggé hasonlít a Galaxy Tab S7-hez kapcsolódó SM-T870 és SM-T876B számokhoz, így nagyon is elképzelhetőnek tűnik, hogy ez a rejtélyes kütyü bizony tényleg a Galaxy Tab S7 Lite. Ez alapján pedig még inkább úgy tűnik, hogy a jövőben olcsóbb változatban is kapható lesz a Samsung táblagépe.

Hirdetés

A bejegyzésből nem derült ki, pontosan milyen processzor van a gépben, csak annyit tudni, hogy a Qualcomm a gyártója. Emellett pedig a jelek szerint 4 GB RAM-mal érkezik, de lehet, hogy ez változik még, vagy többféle verzió lesz elérhető. A teszten egyébként 650 pontot kapott az eszköz az egyszerűbb feladatok, mint például a közösségi média böngészése kapcsán, és 1694 pontot az olyan komplikáltabb műveletek terén, mint a videojátékozás.

Ti örülnétek egy megfizethetőbb Galaxy Tab S7-nek, vagy már inkább az S8-at várjátok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.