Hirdetés

Érkezik a Samsung takarékos táblagépe



|

Várhatóan rövid időn belül megjelenik a 2017-es Samsung Galaxy Tab A, kedvező árazással.

Hirdetés

Minden jel arra utal, hogy a Samsungnak van egy új, takarékos és belépőszintű androidos táblagépe, ami a Galaxy Tab A 8.0 folytatása lesz. Ez hamarosan be is mutatkozik. 

Hirdetés

A Galaxy Tab A 2017-es változata ugyanis először két hónapja bukkant fel, de most a TENAA adatbázisába is bekerült. SM-T385C modellszámon látható, de sajnos specifikációk nincsenek mellékelve. 

Egy korábbi jelentés szerint mindenesetre 8 hüvelykes, 1200 x 800-as kijelzőt kap a tablet, 1,4 GHz-es, 4-magos Qualcomm Snapdragon 427-es lapkával. Mindehhez 2 GB RAM és 16 GB bővíthető tárhely jár majd, a kamerák 8 és 5 megapixelesek lesznek. 

Az akkuról nincs hír, a rendszer viszont Android 7.0 lesz az olcsó tableten. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.