Hirdetés

Érkezik az első TCL okostelefon



|

A 2019-es IFA kiállításon debütál az első TCL márkajelzéssel megjelenő okostelefon.

Hirdetés

Sokaknak lehet ismerős a TCL neve, de nem azért, mert a cég a saját márkájával van jelen a mobilpiacon. Valójában az utóbbi években az Alcatel és a BlackBerry mobilokat köszönhetjük ennek a cégnek, amely továbbra is licenceli ezeket a neveket. 

Hirdetés

A 2019-es IFA kiállításon azonban hamarosan hivatalosan is bemutatkozik az első okostelefon, ami már TCL márkajelzéssel érkezik. 

A gyártó egy új összehajtható kijelzőt is hoz magával a rendezvényre, bár az még csak koncepció lesz. Szintén újdonságot jelent majd az első viselhető kijelző, valamint egy eszköz, ami napszemüveg méretben kínál 100 hüvelykes moziélményt. 

A TCL hangsúlyozta, hogy mivel a kijelzőgyártás terén élen járnak, ezért a multimédiás tudásokat a mobilpiacon is szeretnék megcsillogtatni. A TCL az összehajtható mobilokhoz a korábbi DragonHine zsanér mellett már egy ButterflyHinge technológiát is kitalált, remélhetőleg ezekből kész termék is lesz legkésőbb a jövő évi MWC-re. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.