Hirdetés

Erős játékos PC-t rejt ez a gamersarkot ábrázoló dioráma



|

Ki ne akarna egy kisebb gamersarkot tenni a gamersarkába?

Hirdetés

A kívánt teljesítmény és külalak elérésének érdekében bőven elég, ha egy megfelelő méretű gépházba pakoljuk a PC-s alkatrészeket, de nyilván nem tilos kreatívnak lenni és összerakni egy egyedibb megjelenésű masinát.

Láttunk már ilyesmire példát, ám nemrég olyan külsőt varázsoltak egy gaming PC-nek, amilyennel nem sűrűn találkozhatunk.

Hirdetés

A thai Suchao Prowphong keze munkáját dícséri a Suchao modding&design Facebook-oldalon bemutatott játékos PC, ami egy szimpla gépház helyett egy gamersarkot bemutató diorámában bújik meg. A mű készítője egyáltalán nem fukarkodott a díszítéssel, így miniatűr PlayStation 5-öt, gamer széket, és még Pac-Man árkádgépet is találni a "szobában". Az aprócska képernyők ráadásul működőképesek, tehát nem pusztán díszek.

Hardverek terén sem kell szégyenkeznie Prowphong masinájának, hiszen egy Intel Core i7--11700K processzor kapott helyet benne, és egy asztalnak álcázott ROG STRIX RTX 3060 Ti videokártya gondoskodik a megfelelő teljesítményről.

A különleges alkotás az Intel idei Gamer Days eseményére készült, és azok között kerül kisorsolásra, akik minimum 10 dollárral támogatják a Technovation jótékony közösséget.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.