Hirdetés

Erős lesz az új Google Pixel



|

Állítólag három Pixel készüléke is lesz idén a Google-nek, és mindbe Snapdragon 835-ös lapka kerül.

Hirdetés

A Google az idei évben is előáll majd saját okostelefonokkal, amelyek várhatóan a Pixel szériát folytatják. Az elmúlt hónapban több jel is utalt rá, hogy a Google idén három modellt dob piacra. Ezek Walleye, Muskie és Taimen kódnév alatt készülnek. 

Hirdetés

A WinFuture felfedezései szerint pedig mindhárom okostelefon Qualcomm Snapdragon 835-ös lapkával érkezik. 

Ez annyira nem nagy meglepetés, elvégre az eredeti Pixel és Pixel XL Snapdragon 821-es SoC-t kaptak, ami a maga idejében a legerősebbnek számított. Így lesz ez idén ősszel is, de értelemszerűen a Snapdragon 845-höz még korán lesz, ezért a Google-nek be kell érnie a Snapdragon 835-tel. Addig ez az SoC rengeteg okostelefonba kerülhet bele a Galaxy S8-on túl. 

Mást egyelőre nem tudni az új Pixel készülékekről, de a Taimen kijelzője már csak a kódnévből adódóan is hatalmas lesz. Egyes tippek szerint talán nem is okostelefonról van szó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.