Hirdetés

Erre jó a GoPro az űrben



|

A NASA egyik GoPro-felvétele igazán lenyűgöző - űrséta közben készült.

Hirdetés

Az űrséta egy nagyon veszélyes mutatvány, azonban ezzel párhuzamosan nagyon lenyűgöző és látványos is. A NASA és az ESA űrhajósai ezt március 24-én is megmutatták, a kalandot pedig fel is vették a GoPro egyik akciókamerájával. 

Hirdetés

A NASA úgy döntött, hogy kiadja az egyik ilyen felvételt. 

Shane Kimbrough, a Nemzetközi Űrállomás jelenlegi parancsnoka egy péntek reggeli napon merészkedett a világűrbe, Thomas Pesquet mérnökkel együtt. Összesen hat és fél órát dolgoztak 400 kilométerrel a Föld felett. 

Többségében villanyszerelési munkákat végeztek, kábeleket vezettek el és átalakították az állomást, várva a kereskedelmi keretek között érkező legénység 2018-as vagy 2019-es érkezését. 

Kimbrough számára ez jelentette az ötödik űrsétát, Pesquet számára ez volt a második. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.