Hirdetés

Erre képes egy 120 Hz-es kijelző egy mobilban



|

Egy Galaxy S8 képernyőjével hasonlították össze a Sharp 120 Hz-es, mobilba épített megoldását.

Hirdetés

Idén érkeztek meg az első olyan mobileszközök, amelyek már 120 Hz-es képfrissítést garantáltak - az iPad Pro 10.5 és az iPad Pro 12.9 voltak ezek. Miért jobb az ilyen kijelző, mint a 60 Hz-es frissítési rátával dolgozó panelek? Simább animációkat tesznek lehetővé, és úgy érezzük, mintha pontosabban reagálnának az érintésre. 

Hirdetés

A Sharp az Aquous okostelefonjaiban már 120 Hz-es kijelzőkkel kísérletezik, persze ilyesmi csak Japánban kapható. 

De vajon mennyire látványos egy ilyen okostelefon képernyője? Egy felhasználó úgy döntött, hogy lassított felvételen mutatja meg a különbséget a Sharp Aquous Zeta és a Samsung Galaxy S8 között. Az összehasonlítás alapjául azért szolgált a Galaxy S8, mert azt sokan ismerik világszerte, és persze az eddigi legjobb kijelző van benne, ami mobilba valaha került. 

A különbség látványos, és minden bizonnyal ez lesz a mobilos kijelzők jövője. Egy Galaxy Note például új trükköket tanulhatna az S Tollhoz, de az animációk egyébként is látványosabbak lehetnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.