Hirdetés

Az okoskonyha egyik legjobb része az ételeket felismerő Bosch hűtő



|

Könnyebb lesz kezelni a hűtőben tárolt ételeket, hála a kamerákkal dolgozó Home Connect Fridge-nek.

Hirdetés

Aki nem érzi elég otthonosan magát a konyhában, esetleg sosem igazodik ki a saját hűtőjében, és nem tudja, mit mikor kellene megenni, annak nagy segítséget jelenthet a jövőben egy olyan hűtő, mint a Bosch Home Connect Fridge. Ebben két beépített kamera található, valamint olyan szoftver készült hozzájuk a Bosch és a Chefling együttműködésében, ami képes felismerni a hűtőben lévő ételeket, ráadásul még recepteket is ajánl azokhoz. 

Hirdetés

Európában már kapható az említett fridzsider, tulajdonosai az új technológiának hála többé nem kényszerülnek majd kézzel naplózni és követni az ételkészletüket. (Már amennyiben valaha is így tettek.) Innentől elég lesz betenni valamit a hűtőbe, az app megmutatja, hogy mi új, mindent elnevez, és ellenőrizhetjük, hogy minden stimmel-e.

Zsúfolt hűtővel persze egyelőre még nem boldogul a rendszer, ugyanis mindent külön kell látnia a beazonosításhoz. Valószínűleg a szokatlan csomagolásokkal is meggyűlhet a baja, vagyis a legjobb még mindig az, ha tudjuk, mit tettünk a hűtőnkbe. A jövőkép persze sokak számára vonzó lehet. Elvégre ki ne szeretné, hogy a hűtő írja össze a bevásárláshoz a listát, engedélyünkkel leadja a megrendelést, és ha minden megérkezett, az app előmelegítse a - persze kompatibilis - sütőt ahhoz az ételhez, amihez irányított receptet is ad?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.