Hirdetés

Ettől a powerbanktől elájulsz: villámgyorsan feltölti az okostelefonod



|

20 perc alatt feltankol az Apollo, amely ezután 1,5 óra alatt feltölt egy iPhone X-et vagy Galaxy S8-at.

Hirdetés

A powerbankek bár nagyon hasznos kiegészítők lehetnek, az igazság az, hogy senki sem szereti ezeket cipelni, ha pedig mégis elfér egy táskában vagy kabátzsebben kellemetlenség nélkül, akkor is fájdalmasan lassú lehet velük az okostelefon teljes feltöltése. 

Hirdetés

Mi lenne, ha létezne egy kisebb méretű külső akkumulátor, amivel egy Apple iPhone X vagy egy Samsung Galaxy S8 akkumulátora mindössze 30 perc alatt 50 százalékra tölthető? 

Az Apollo a világ első olyan hordozható powerbankje, amely grafénalapú vegyes egységekre épít - ezeket a CellsX szállítja. Az USB-C-s csatlakozókkal rendelkező eszközt egy 60 wattos, USB-C-s adapterrel tudjuk feltölteni, ez a folyamat mindössze 20 percet vesz igénybe. 

Ezután 40 wattos gyorstöltést tesz lehetővé az Apollo, ami azt jelenti, hogy az iPhone X-et és a Galaxy S8+ modellt is képes másfél óra alatt teljesen feltölteni. Egy töltéssel ezt kétszer is meg tudja tenni. 

A Kickstarter-projektben kitűzött célösszeg persze szinte azonnal meglett. A grafénalapú powerbank 59 dollárba kerül, és elvileg tavasszal már kapható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.