Hirdetés

Európába jön a Huawei Harmony OS rendszere



|

A Honor Vision okostévén debütál elsőként az európai piacon a Huawei saját, Harmony OS rendszere.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a Huawei fokozatosan, de a lehető legtöbb termékkategóriában átállna a saját fejlesztésű Harmony OS rendszerére. Gyakorlatilag egyedül az okostelefonoknál nem ez a helyzet, ott kitartanak az Android mellett egyelőre, az amerikai nyomás ellenére is. 

Hirdetés

Így az is tiszta sor, hogy a Harmony OS egyelőre inkább a viselhető eszközökön és az okostévéken bukkanhat fel. Európában az első eszköz, ami már ezt futtatja, a jelek szerint a Honor Vision okostévé lesz. Ez ráadásul egy új korszakot is indíthat, amely a mobilszerű tévékről szólna, sok funkcióval és központi hub jelleggel. 

A Honor Vision TV-től normál és Pro változat is lesz, ez utóbbi elrejtőző kamerát, négy helyett hat 10 wattos hangszórót és nagyobb tárhelyet kap. Közös a 4K-s, kvantumpontos VA-panel, amelyből eleinte 65 és 75 hüvelykes lesz Európában, később jön az 55 és 85 hüvelykes. 

Sajnos az árazásról és a konkrét európai megjelenési időkről még nincs hír, sőt, azt sem tudni, hogy mindkét változat kapható lesz-e. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.