Hirdetés

Európába jön a Moto E5 Play



|

Hamarosan az európai piacra is megérkezik az Android Go-alapú okostelefon.

Hirdetés

A Motorola nemrég bejelentette, hogy a Moto E5 Play okostelefonja Amerika után újabb piacokra jut el. Az új variáns azonban nem a szabványos Android 8.0 Oreo rendszerrel érkezik, hanem Android Go-alapokkal. 

Hirdetés

Újabb különbséget jelent majd, hogy az eddigi 5,2 hüvelykes kijelzőt valamivel nagyobbra, 5,3 hüvelykesre cseréli a Motorola. 

Mivel az új Moto E5 Play Android Gót futtat, ezért állítólag az eddigi 2 GB RAM helyett csak 1 GB RAM kerül bele. A specifikációk többi része változatlan, vagyis marad a 8 megapixeles hátlapi és az 5 megapixeles előlapi kamera, illetve a hátlapi ujjlenyomat-olvasó. 

Európában elvileg már a piacon is van a Moto E5 Play Android Go-alapú verziója, amely 109 euróért vihető haza. Fekete és arany színekből választhatnak a kedvező árú okostelefont kereső vásárlók. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.