Hirdetés

Európába jön a Xiaomi Mi Smart Speaker okoshangszóró



|

Indiában már kapható a Xiaomi Google Asszisztensre építő okoshangszórója, és úgy néz ki, hogy Európába is jön.

Hirdetés

A Google több piacon is elérhetővé tette a legújabb, Nest Audio okoshangszóróját, és bár okoshangszóróból, okoskijelzőből bőven van már kínálat, a jelek szerint a Xiaomi most hozna egy újabb versenyzőt. Az Indiában és Kínában egy ideje már elérhető Mi Smart Speaker okoshangszórót szeretné állítólag az európai piacon is elérhetővé tenni a vállalat, kedvező áron. 

A Mi Smart Speaker a Google Asszisztensre építkezik, hengerhez hasonló formájú. Egy 4-magos Amlogic A113X chip hajtja, 512 MB RAM-mal és két mikrofonnal, LED-es fények is vannak rajta. Egyben Chromecast-fogadó is az eszköz. 

Hirdetés

Az okoshangszóró érdekessége, hogy képes lesz az összes okosotthonba való termék vezérlésére, központilag. Így aztán még a Google Home és Nest sorozatú okoshangszóróira is jó alternatívát jelenthet majd, főleg akkor, ha a pletykált 52,99 vagy 59,95 eurós vételáron jelenik meg. Ennyibe Spanyolországban és Portugáliában kerül majd a WinFuture szerint. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.