Hirdetés

Európába jönnek a Google Pixel okostelefonjai



|

Október 9-re egy párizsi rendezvényt is bejelentett a Google, ami arra utal, hogy kezdődik az európai hajrá.

Hirdetés

Rengeteg pletyka és szivárgás után a Google a múlt héten végre megerősítette, hogy október 9-én, New Yorkban tartja meg az idei hardveres rendezvényét. Ezen mutatkoznak be az óriás legújabb termékei, köztük a Pixel 3 és a Pixel 3 XL okostelefon. 

Hirdetés

A Google most meghívókat küldött ki egy másik október 9-én esedékes rendezvényére is, amit Párizsban tart meg

Bár a helyszín eltérő, a két október 9-i esemény egyszerre kezdődik. A szakértők szerint arról van szó, hogy a Google immáron Európában is nagyobb erőkkel terjesztené a hardvereit, ezért Párizsban külön bemutató jár az új Pixel okostelefonoknak. 

A figyelem azonban nem csak az új Pixel készülékekre koncentrálódik majd. A Google Assistant elvileg rengeteg új nyelvet tanult meg, és idén Európa legtöbb országában elérhetővé válhat. A Google Home okoshangszórók is elérhetővé válnak majd Európában, elvileg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.