Hirdetés

Európába jönnek a Vivo okostelefonok



|

Kínában az egyik legnagyobb gyártó a Vivo, amely úgy döntött, hogy Európában is elérhetővé teszi az okostelefonjai egy részét.

Hirdetés

A Huawei háttérbe szorulásával várható volt, hogy a cég kínai riválisai megpróbálnak előretörni Európában is. A legnagyobb sikert az utóbbi időkben a Xiaomi érte el, de bontogatja a szárnyait a OnePlus, az Oppo, a Realme és már a Vivo is (ez utóbbi négy egy anyacég alá tartozik). A Vivo ugyanis hivatalosan is elkezdi forgalmazni az okostelefonjainak egy részét Franciaországban, Lengyelországban, Nagy-Britanniában, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban. 

Hirdetés

A tervek szerint rövidesen újabb országokban is felbukkannak majd a Vivo mobilok. Elsőként egyébként a Vivo X50 Pro érkezik ígéretes kamerarendszerével, de Európában ezt Vivo X51 5G néven fogják árulni, 749 angol fontért. Ennyiért Snapdragon 765G, 8 GB RAM, 256 GB tárhely, 6,56 hüvelykes, 90 Hz-es AMOLED-panel, 4315 mAh-s akku és 33 wattos gyorstöltés jár a 48, 13, 8 és 8 megapixeles kamerák mellé (fő, porté, ultraszéles, 5x-ös zoom). 

A Vivo Android 11-et és európai igényekhez szabott kezelőfelületet is ígér, valamint a középkategóriás Y70 és Y20s, továbbá a belépőkategóriás Y11s is érkezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.