Hirdetés

Évek óta nem gyorsult akkorát a Chrome böngésző, mint most



|

A Google szerint a Chrome 87 az utóbbi évek legnagyobb gyorsulását hozza, és az üzemidőn is javít.

Hirdetés

A Chrome az egyik, ha nem a legjobb böngészőként robbant be egykor (és tényszerűen a legnépszerűbb lett azóta), az évek során azonban gondot okozott, hogy egyre több erőforrást igényelt.

A Google igyekszik orvosolni a helyzetet, és a Chrome 87 is nagyban növeli a teljesítményt és a sebességet. Az új verziót már el is indították a felhasználókhoz, így hamarosan mindenki megtapasztalhatja a változtatásokat. 

A Google szerint a böngésző az aktív füleket részesíti előnyben, a processzorhasználat így az ötödére is csökkenhet. Az üzemidő pedig akár 1 óra 15 perccel is nőhet az optimalizációknak köszönhetően. 

Hirdetés

Ezen felül a Chrome a Google állítása szerint akár 25 százalékkal gyorsabban is elindulhat, mint eddig, a weboldalak pedig 7 százalékkal gyorsabban tölthetnek be a korábbihoz képest.

Ezzel az utóbbi évek legnagyobb teljesítménybeli ugrását kapjuk, a 87-es és a 88-as verziókban, több lépcsőben. Lesz továbbá egy kereső, amivel sok megnyitott lap között találhatjuk meg azt, amit szeretnénk. 

A Chrome androidos verziója szintén megkapja ezeket a változtatásokat, az oldalak az előre és vissza gombok megnyomásakor szinte azonnal megjelennek például a jövőben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.