Hirdetés

Itt egy intelligens rajztábla a PC-dhez és mobilodhoz, amit most nagyon jó áron szerezhetsz meg



|

A Grafico T12-vel a digitalizált szabadkézi rajz többé nem elérhetetlen, sőt, az extra gombokkal minden eddiginél egyszerűbbé válik az alkotás. A PCW Max év végi előfizetői akciójában ez most ajándékba a tiéd lehet!

Hirdetés

Kezdő és tapasztalt grafikusok számára egyaránt áldás, ha nem holmi kerülőúton, sok-sok problémával szembesülve próbálják digitalizálni rajzaikat, hanem ezt megtehetik egy olyan eszközzel, ami már rajzolás közben hajszálpontosan bitekké alakítja munkájukat. Ez a digitalizáló tábla, vagyis grafikus táblagép, mint például az Evolveo Grafico T12.

Grafikusok álma

A Grafico T12 ideális méretű készülék, amely 250×150 mm-es aktív területen kínál rajzolási felületet. Ez 5080LPI felbontású, vagyis a legkisebb tollvonást is azonnal érzékeli. Rajzolni egy vezetékmentes tollal tudsz, amelyhez 30 darab tartalékfejet is kapsz a dobozban. Ezt már 15 mm-rel a felszín felett érzékeli a tábla, használat közben pedig 8192 nyomásszintet különböztet meg, ami a ma használatos aktív stylusoknál is jelentősen több. A rajzoláshoz egy speciális kesztyűt is kapsz, amellyel a véletlen megnyomást szűrheted ki és kezed sem tapad le a rajzfelületre.

A grafikus tábla beüzemelése végtelenül egyszerű, a tápellátást USB Type-C-n keresztül kapja, ami egyben az adatátvitelt is megvalósítja. A 360×240×11 mm méretű tábla ráadásul nem csupán windowsos PC-vel működik, tökéletesen kompatibilis Apple Mac számítógépekkel és androidos mobileszközökkel is.

Hirdetés

A Grafico digitalizáló nevében ott a "T12" jelölés, ami nem véletlen: ez jelzi, hogy az aktív rajzfelület mellett 12 extra gombot is kapsz. Ezek már gyárilag felprogramozott funkciók gyors elérésében segítenek, de ha ez nem megfelelő számodra, akár át is programozhatod őket igényeidnek megfelelően. A felső sorban extra multimédiavezérlőket is találsz, amelyek kapóra jöhetnek munka közben. Szintén került két gomb a vezeték nélküli tollra, amelyek a zavartalan alkotást segítik. A tervezők a balkezesekre is gondoltak, a tábla megfordítható, így kényelmesen használható és természetesen a megfelelő kesztyű is ott lapul a készülék dobozában.

Az Evolveo Grafico T12 grafikus tábla rendkívül pontos, használata egyszerű és kényelmes, ráadásul minden szükséges kiegészítőt tartalmaz a doboz. Külön előny, hogy nem csupán Windows alatt, hanem MacOS-sel és Androiddal is használható.

Szerezd meg ajándékba!

Az Evolveo Grafico T12 grafikus digitalizáló táblát a PCW Max év végi előfizetői akciójának keretében most ajándékba választhatod PCW Max Ultimate éves előfizetéshez. Ehhez nem kell mást tenned, mint ellátogatni a www.pcwplus.hu/csomag oldalra és itt ezt a csomagajánlatot választani. Figyelem! Az ajánlat a készlet erejéig érvényes!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.