Hirdetés

Extra ingyen hónappal kedveskedik az Apple Music



|

Az Apple Music előfizetői a jelentések szerint egy extra ingyen hónappal ajándékozhatják meg az ismerőseiket.

Hirdetés

Az Apple nem is olyan régen jelentette be, hogy immáron több mint 50 millió fizetős felhasználóval rendelkezik az Apple Music zenei streamingszolgáltatása. Elképesztő tempóban halad előre ilyen téren az Apple, de azért még mindig le van maradva a Spotify 100 milliós prémium felhasználói táborához képest. 

Hirdetés

Az Apple persze mindent elkövet, hogy meggyőzze az embereket arról, a saját zenei streamingszolgáltatása legalább olyan jó, mint a nagy riválisé. 3 hónapos próbaidőszakot eddig is ingyen biztosított az embereknek az Apple, de a 9to5Mac jelentése szerint most egy extra ingyen hónappal kedveskedik az óriás. Ez mindenkinek járhat, attól függetlenül, hogy élt-e már a három hónapos próba lehetőségével. 

A cég állítólag az Apple Music felhasználóinak küldi ki jelenleg az értesítéseket, amely alapján az érintettek elküldhetnek egy ingyen hónapot az ismerőseiknek, akik még nem fizettek elő. Az egy plusz hónap akkor is jár, ha az illető már elhasználta a 3 hónapos próbát. 

Aki azonban még sosem használta az Apple Musicot, az baráti ajánlásra immáron 4 havi ingyenes tesztlehetőséget is kap az Apple-től. Ezután pedig 1490 forintba kerül havonta a szolgáltatás, amely diákoknak még olcsóbb. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.