Hirdetés

Extravagáns Transformers dizájnt villantott a legújabb Red Magic 7S Pro



|

A kínai gyártó a metaforikus Red Magic 7S Pro motorháztető alá komoly teljesítményt nyújtó processzort is pakolt.

Hirdetés

A Nubia leleplezte a legújabb készülékét, amely már a harmadik Red Magic modell a Transformers franchise közreműködésével. Az idén kiadott Optimus Prime és Decepticon kiadásokat követően igazi közönségkedvenc lehet a fekete-sárga Bumblebee Edition, ami nem mellesleg csúcsteljesítményre képes chipsettel készült.

A gyártó a héten fogja tartani a Red Magic 7S széria bemutatóját, ahol az egyik különleges darab lesz a Red Magic 7S Pro Bumblebee Edition. A készülék az értesülések szerint egy Snapdragon 8 Plus Gen 1 processzort kap, amelyet a Nubia a saját optimalizációs megoldásaival kiegészítve Magic GPU-nak nevezett el.

Hirdetés

A telefon igazi különlegessége viszont nyilvánvalóan a dizájn, ami nagyszerűen igazodik Bumblebee kinézetéhez. A fekete-sárga festés nagyon látványos, a gyártó pedig az apró részletek kidolgozására is nagy figyelmet fordított.

A Red Magic 7S Pro Bumblebee Edition ezen felül egyedi csomagolást, telefontokot, adaptert és kábelt is kapott. Az alábbi promóciós képeken láthatóak a részletek.

A Red Magic 7S széria várhatóan július 11-től lesz elérhető Kínában, a nemzetközi megjelenéssel kapcsolatban egyelőre nem közölt információt a gyártó Nubia.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.